'n blokkie om dagelijkse podcast inspiratie onthaasten genieten dankbaarheid wandelen frisse neus

PODCAST ’N BLOKKIE OM

Een selectie van de afgelopen podcasts is hier te beluisteren. Thema’s van de beschikbare podcasts zijn: de moeder-kind relatie, de vijf elementen met Simone, geloof, hoop en liefde, passie, enthousiasme, ondernemen en rusten met Trix Leeflang, Kunst en Kernkwadranten, terugkijken én vooruit kijken en tot slot: perfectionisme en een kijkje in ons hart met Rainer Maria Rilke.

Ook op de site van Ontdek Jouw Kracht staan een aantal podcasts die je direct kunt beluisteren!

In de chaos, hectiek en onzekerheid van de coronacrisis wil ik als wandelcoach jullie wat aanbieden waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Daarom nu: een dagelijkse podcast!

-Tot 1 juni dagelijks (op doordeweekse dagen) een inspirerende podcast van 10-15 minuten via What’s App. Om te beluisteren tijdens een blokkie om in je buurt.

-Even een frisse neus halen is heel belangrijk voor je mentale gezondheid. Nu kan dat met een overdenking, een vraag, of een moment om even stil te staan om geinspireerd er weer tegenaan te kunnen. Thema’s als onthaasten, genieten, prioriteiten stellen, dankbaarheid en nog veel meer komen voorbij.

-Aanmelden kan door je aan te melden voor de nieuwsbrief, vergeet daarbij niet je telefoonnummer te vermelden, want je krijgt de podcasts via What’s App.

Wat een mooie podcast! Wat je wilt leren onderwijs je en je onderwijst wat je wilt leren. Het is erg herkenbaar wat je zegt!

Een vriendin die mij al wat langer dan vandaag kent 😉

-Gratis, maar niet voor niets: als ondernemer zit ik door de coronacrisis in zwaar weer, dus een donatie wordt gewaardeerd, hoe klein ook.

-Deel foto’s en je ervaring op social media met #walknact. Super leuk om te zien wie allemaal een blokkie om loopt en wat de natuur in dit mooie seizoen – ook in de stad- te bieden heeft!

-Houd ten alle tijden de voorschriften van het RIVM in acht: niet naar buiten als je verkoudheidssymptomen hebt en 1.5 meter afstand houden van anderen.

Help een ondernemer!

Ik bied je deze inspiratiepodcasts gratis aan. Daarom wil ik je om een gunst vragen. Ik ben namelijk ondernemer en word financieel hard getroffen door deze coronacrisis. Een vrijwillige bijdrage wordt daarom erg gewaardeerd. Via een tikkie kan je me met een paar euro’s enorm helpen. En wat ook helpt is deze podcasts doorsturen naar vrienden en familie. Hopelijk inspireert het hen en hopelijk helpt het mij 😊 Want samen staan we sterk! Alvast hartelijk bedankt!

p.s. als je de audiofragmenten voor een stiltewandeling ook graag nog wilt ontvangen, stuur me dan ook een berichtje.

En hier het artikel dat in de Gelderlander stond op 3 april 2020.