Thema-wandeling ‘vrouw zijn’ op de virtuele toer!

Helaas kon de themawandeling over vrouw zijn twee maal niet doorgaan vanwege aangescherpte coronamaatregelen. Toen was ik het zat! Daarom nu een coronaproof aanbod. Ik heb het in een vorm gegoten die gewoon door kan gaan. Je kunt je alleen opgeven, of samen (de tweede persoon betaalt slechts 7 euro!). Je loopt dus ook alleen of in tweetallen. Ik ben er niet bij, maar je krijgt een aantal audiobestanden én een uitgebreide handleiding waarmee jij je eigen wandeling kunt vormgeven. Je kunt ‘meewandelen’ op je eigen gekozen locatie en op je eigen gekozen moment!

Vrouw zijn… sta je daar wel eens bij stil? Wat voor vrouwelijke kwaliteiten heb je? Wanneer voel je je vrouwelijk? Mág je je vrouwelijk voelen? Zowel van jezelf als van je omgeving? We gaan hierover nadenken en verschillende opdrachten maken tijdens een heerlijke wandeling in de natuur. 

Wat krijg je allemaal?

-Audio bestanden met ingesproken opdrachten.
-Digitaal handboek met alle opdrachten.
-Spotify playlist om te beluisteren tijdens de wandeling of op een later moment. Ik heb een lijst gecreëerd waarin de kracht van vrouw zijn en jezelf zijn naar voren komt!

Wat kost het?

10 euro per persoon (incl. BTW), geef je je samen op, dan is 2e persoon 7 euro.

Zeg jij nou: dit wil ik?! Stuur dan een mailtje naar info@walk-n-act.nl en dan krijg je na betaling alles toegestuurd! 

Walk ’n Flow Podcast

Coronaproof: “Thuiskomen bij jezelf”

Het speerpunt  van Walk ’n Flow!

Wij, Babette en Janna zijn de gezichten achter Walk ’n Flow,  bundelen onze krachten door samen een online platform/community te creëren middels een podcast platform en online programma’s .

Janna is beweegcoach, yogadocente en eigenaar van Flowohy
Babette is Ayurvedisch wellness coach i.o. en wandelcoach en ondernemer onder de naam Walk n Act .

Wij willen een plek creëren waar vrouwen samen kunnen komen, in een community deel kunnen nemen om volledig vrouw te kunnen zijn.
En plek voor verbinding, om samen op reis te gaan om weer thuis bij jezelf te kunnen komen.
De natuur staat centraal en we zullen inspirerende sprekers gaan interviewen, thema podcast delen en er gaan online programma’s komen met uiteenlopende thema’s en onderwerpen. Denk hierbij aan Ayurveda, meditatie en yoga, wandeloefeningen en leven met en vanuit de seizoenen, de cyclus van de maan en de vrouwelijke energie.

Podcast ’n Blokkie Om

Tijdens de eerste lockdown periode tussen maart en juni 2020 heb ik een meditatieve podcast aangeboden om tijdens een blokkie om naar te luisteren. Even een frisse neus halen is namelijk heel belangrijk voor je mentale gezondheid. Nu kan dat met een overdenking, een vraag, of een moment om even stil te staan om geinspireerd er weer tegenaan te kunnen. Thema’s als onthaasten, genieten, prioriteiten stellen, dankbaarheid en nog veel meer komen voorbij. Een selectie van de afgelopen podcasts is hier nog te beluisteren.

Wat een mooie podcast! Wat je wilt leren onderwijs je en je onderwijst wat je wilt leren. Het is erg herkenbaar wat je zegt!

Een vriendin die mij al wat langer dan vandaag kent 😉

Houd ten alle tijden de voorschriften van het RIVM in acht: niet naar buiten als je verkoudheidssymptomen hebt en 1.5 meter afstand houden van anderen.

Help een ondernemer omschakelen naar coronaproof!

De Blokkie Om Podcast bood ik gratis aan, onze gezamenlijke Walk ’n Flow podcast is nu ook op alle grotere podcastplatformen gratis te beluisten (o.a. via Spotify, Google Podcasts, Breaker en Pocket Casts). We hebben dit opgezet vanuit ons eigen budget. We hebben een passie die we graag met jullie delen, we willen namelijk mooie dingen de wereld in brengen! Daarbij kunnen we je (financiële) steun heel goed gebruiken! Sta jij hier ook achter en wil je: 

-meer openheid
-meer kwetsbaarheid
-vaker échte gesprekken van hart tot hart
-deel uitmaken van een warme en geborgen community
-weer thuis komen bij jezelf? 

Dan verwelkomen wij je graag binnen onze Walk ’n Flow community!

Een donatie kan je hier geven. Onze dank ik groot, en elke bijdrage, hoe groot of klein is voor ons heel waardevol.

Dank, diep vanuit ons hart!

Mahalo en Namaste!

Babette en Janna

Tot slot het artikel over mijn Blokkie Om Podcast dat in de Gelderlander stond op 3 april 2020.

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer