Herken je dat: terwijl je een boswandeling maakt valt je ineens een oplossing te binnen voor een probleem waar je mee zat. Of je krijgt ineens inspiratie voor het project waar je op werk mee bezig was. Door te wandelen en tijd in de natuur door te brengen komt je geest tot rust. En juist dán is er ineens ruimte voor creativiteit. Je legt makkelijker verbanden en ziet sneller associaties. Dit gegeven zetten we in tijdens de Walk ‘n Write workshop. Afhankelijk van het weer krijg je onderweg verschillende schrijfopdrachten van Vicky, of we gaan schrijven na afloop van de wandeling, gezellig en warm binnen bij Pannenkoekenhuis Kernhem.

Thema

Het thema van de wandeling is het huidige seizoen: de herfst! De natuur werkt als een spiegel. Waar stormt het bij jou in je leven? Wat mag je loslaten? En waar mag de regen wat wegspoelen? Tijdens de wandeling krijg je prikkelende vragen en opdrachten. Je gaat met elkaar in gesprek en geniet van de stilte. Echt een moment voor jezelf! Je hoeft je niet ‘creatief’ te voelen om hieraan mee te doen en er plezier in te kunnen hebben. Iedereen kan meedoen. Ik leid je door het bos, Vicky leidt je door de schrijfoefeningen heen ?

Deze workshop organiseer ik samen met Vicky Francken wanneer het qua coronamaatregelen weer kan, in Ede (Kernhemseweg 3).

Kosten: 45 euro pp (inclusief BTW). Inclusief picknicklunch, begeleiding door coach Babette en schrijfster Vicky en een warme drank bij het Pannenkoekenhuis. Aanmelden kan door me een berichtje te sturen.