Herken je dat: terwijl je een boswandeling maakt valt je ineens een oplossing te binnen voor een probleem waar je mee zat. Of je krijgt ineens inspiratie voor het project waar je op werk mee bezig was. Door te wandelen en tijd in de natuur door te brengen komt je geest tot rust. En juist dán is er ineens ruimte voor creativiteit. Je legt makkelijker verbanden en ziet sneller associaties. Dit gegeven zetten we in tijdens de Walk ‘n Write workshop. Afhankelijk van het weer krijg je onderweg verschillende schrijfopdrachten van Vicky, of we gaan schrijven na afloop van de wandeling, gezellig en warm binnen bij Pannenkoekenhuis Kernhem.

Thema

Het thema van de wandeling is het seizoen dat in aantocht is: de herfst! De natuur werkt als een spiegel. Waar stormt het bij jou in je leven? Wat mag je loslaten? En waar mag de regen wat wegspoelen? Tijdens de wandeling krijg je prikkelende vragen en opdrachten. Je gaat met elkaar in gesprek en geniet van de stilte. Echt een moment voor jezelf! Je hoeft je niet ‘creatief’ te voelen om hieraan mee te doen en er plezier in te kunnen hebben. Iedereen kan meedoen. Ik leid je door het bos, Vicky leidt je door de schrijfoefeningen heen ?

Praktisch

Deze workshop organiseer ik samen met Vicky Francken in Ede (Kernhemseweg 3) op vrijdag 17 september 2021 van 14:00u-16:30u.

Kosten: 45 euro pp (inclusief BTW). Inclusief wat lekkers onderweg en een drankje bij het pannenkoekenhuis, begeleiding door outdoorcoach Babette en schrijfster Vicky. Aanmelden kan tot 10 september door me een berichtje te sturen.

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer