Na het succes van de ‘mini Shinrin Yoku experience’ bij het Japan Café in Utrecht gaan Japankenner Antoinette van der Woude en ik een vervolg geven in Ede! En dit keer geen mini-versie, maar de uitgebreide versie!

Shinrin Yoku, je hebt er vast al eens van gehoord: bosbaden. Je dompelt jezelf als het ware onder in het bos. Genieten van de natuur, stappen zetten, maar ook stilstaan. Tot rust komen en alle prikkels van het dagelijks leven even achter je laten. En is het je ook al opgevallen dat waar de maatschappij ontregeld werd door de coronacrisis, de natuur haar eigen ding is blijven doen? Als je je in de natuur bevindt merk je niets van de wereldwijde crisis (op die tegenligger na, die je op 1.5 meter afstand probeert te omzeilen ;-)). De bloemen in het gras bloeien net zo uitbundig als voorgaande jaren…

Tijdens deze Shinrin Yoku experience gaan we luisteren naar Japanse wijsheden in spreuken en gezegden. We nemen de tijd om te zitten, of zelfs te liggen in het bos. Op blote voeten de grond onder je voetzoelen voelen? Het kan en mag allemaal (maar niets hoeft!) Kijken, luisteren, voelen, ruiken en proeven; een feest voor de zintuigen. Mét onderweg genieten van met de hand gerolde sushi door Antoinette.

  • Datum: 19 september 2020
  • Tijd: 13:30-16:30u
  • Inclusief: begeleiding TriA© wandelcoach Babette, begeleiding Japankenner Antoinette, met de hand gerolde sushi en thee of koffie.
  • Start- en eindpunt is buiten bij de ingang van Pannenkoekenhuis Kernhem, Kernhemseweg 3 in Ede.
  • Kosten: 42,35 euro incl. BTW. (35 euro excl.)
    Geef je hier op!