Ik organiseer met regelmaat een inspiratiewandeling in een groep. De ene keer zal dit een wandeling zijn die in het teken staat van het seizoen, de andere keer heeft het een specifiek thema. Voorbeelden van thema’s zijn stress, onthaasten, genieten of de vraag: ‘wat wil ik?’. We gaan samen ongeveer 1.5 à 2 uur op pad. Er zullen stiltemomenten zijn, soms lees ik  wat voor en we bespreken een aantal vragen in tweetallen. Je kunt je individueel opgeven of als groep. De kosten zijn 15 euro per persoon, inclusief koffie of thee na afloop. Geef je op via Facebook, of vul het contactformulier op de website in. Ik hoop je snel een keer te zien tijdens een wandeling!

Nieuw: sinds kort ook vergoed binnen Ede Doet Mee! Zie hier.

Aankomende wandelingen

Let op: tijdens de wandelingen houden we de maatregelen van het RIVM in acht. Dit betekent dat ik de groepsgrootte tot maximaal 6 deelnemers beperk om de 1.5 meter afstand te kunnen behouden. Mocht een wandeling vol zitten, dan geef ik dat gelijk aan op de website en op social media. Ben je verkouden, kom dan niet.

Themawandeling Zelfbeeld 18 augustus

reis reizen mauritius jezelf wereld

Zelfbeeld is een kwetsbaar onderwerp. We spreken daarom ook met de groep af dat wat besproken wordt, binnen de groep blijft. We kijken naar hoe je vaak naar jezelf kijkt. Positief? Negatief? Wisselend? Waar ben je tevreden over? Kun je compassie voor jezelf ontwikkelen? Kun je accepteren waar je minder tevreden mee bent? Door middel van prikkelende vragen en opdrachten denken we samen na over je zelfbeeld. En ik gun iedereen die meewandelt dat na de wandeling je zelfbeeld wat is opgekrikt 😉

Je krijgt inspirerende gespreksvragen om met elkaar van gedachten te wisselen. Na afloop drinken we een kop koffie of thee en kun je ervaringen uitwisselen.

Kosten: 15 euro per persoon, vooraf dmv. een Tikkie te voldoen (inclusief een kopje koffie of thee in picknickstijl).

Vertrek: 14:00u vanaf Pannenkoekenboerderij Kernhem, Kernhemseweg 3 Ede.

Geef je hier op!

Zin in de Zomer! (augustus)

zin in de zomer wandelcoaching themawandeling

De zomerperiode is begonnen! Deze zomer zullen velen van ons thuis blijven door de coronacrisis. Nou ja, thuis? Een vakantie in eigen land wordt dit jaar populairder dan ooit. We kijken tijdens deze wandeling vooruit naar de zomerperiode die voor ons ligt. We trekken ook lessen uit de natuur door naar ons eigen leven. Waar bloei jij van op? En in welke gebieden van je leven mag de zon wat vaker schijnen? Wat zou je willen doen wat binnen je mogelijkheden ligt in deze bijzondere zomer?

Je krijgt inspirerende gespreksvragen om met elkaar van gedachten te wisselen. Na afloop drinken we een kop koffie of thee en kun je ervaringen uitwisselen.

Kosten: 15 euro per persoon, vooraf dmv. een Tikkie te voldoen (inclusief een kopje koffie of thee in picknickstijl).

Vertrek: 10:00u vanaf Pannenkoekenboerderij Kernhem, Kernhemseweg 3 Ede.

Geef je hier op!

Eerdere wandelingen

Onderstaande themawandelingen hebben al eens plaatsgevonden. Lijkt het je wat om een dergelijke wandeling te doen met een groep? Laat het me weten en dan kunnen we in overleg een mooie wandeling organiseren!

-‘Wat wil ik?’

-Herfst: loslaten

-Stiltewandeling

-Winter: rust en bezinning

-Frisse Start; over prioriteiten, energiegevers en -nemers

-Genieten

-Onthaasten

-Zin in de Zomer!