individuele wandelcoaching

Ik ben als wandelcoach in Ede werkzaam. Op deze pagina lees je meer over de individuele wandelingen en hoe ik te werk ga.

Kennismakingswandeling (45 minuten)

Voordat je een wandelcoachtraject wilt gaan doen bij mij, wil je waarschijnlijk eerst eens kennis met me maken. Voor effectieve coaching is namelijk een goede ‘klik’ met de coach van belang. Voel je je op je gemak, spreekt mijn manier van werken je aan? Na een persoonlijke wandeling kun je dit veel beter inschatten dan na alleen het lezen van een website. De kennismakingswandeling kost 15 euro. Daarna besluit je of je enkele losse wandelingen of een traject wilt gaan doen.

Losse wandelcoachsessie

Als je geen traject wilt doen, kan je ook één of meerdere losse sessies volgen. Ook als je na een traject nog enkele losse sessies wilt inplannen, kan dat. Een losse sessie duurt ongeveer 1.5 uur. Dit sluiten we af met een kop koffie of thee. Als je nog geen traject hebt gedaan, krijg je aan het begin van de wandeling een notitieboekje mee. De kosten voor een losse sessie zijn 65 euro incl. BTW.

Anti-Stress Trajecten

Je hebt last van stress en wilt daar vanaf. Vaak is stress een gewoonte geworden, een ingesleten patroon. Daarom kan het even duren voor je er vanaf bent, en je zult je ook actief in moeten zetten om er iets aan te doen. Keuzes maken hoort daarbij en dat is zeker niet altijd even makkelijk. Ik bied daarom een pakket aan van 4 of 6 wandelingen. Het streven is om jezelf weer op de rails te krijgen na die 4 of 6 wandelingen, zodat je het vervolgens zelfstandig verder aankunt. In overleg kunnen we uiteraard altijd verlengen als jij denkt dat dit nodig is.

Vier Wandelingen Zes Wandelingen
Met vier wandelingen kan ik je al
prima op weg helpen
Met zes wandelingen net wat
meer verdieping en extra oefeningen
Verschillende oefeningen en
creatieve werkvormen om met
jouw vraag aan de slag te gaan
Verschillende oefeningen en
creatieve werkvormen om met
jouw vraag aan de slag te gaan
Standaard in Ede (elders
mogelijk, bijkomende reiskosten)
Standaard in Ede (elders
mogelijk, bijkomende reiskosten)
Elke sessie is ongeveer 1.5 uur Elke sessie is ongeveer 1.5 uur
Een notitieboekje voor onderweg Een notitieboekje voor onderweg
Na de eerste en laatste sessie een kop koffie of thee achteraf Na de eerste en laatste sessie een kop koffie of thee achteraf
Na elke sessie een samenvatting met de belangrijkste aandachtspunten op de mail Na elke sessie een samenvatting met de belangrijkste aandachtspunten op de mail
Korting op de sessies: 62,50 euro per sessie (incl. BTW)Korting op de sessies: 60 euro per sessie (incl. BTW)

Wil je eens kijken of wandelcoaching wat voor je is? Neem contact met me op en we plannen een vrijblijvende kennismakingswandeling in!

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer