Mijn praktijk is buiten. Omdat je daar zoveel meer ruimte ervaart. Frisse lucht. Ruimte om te ademen en ontspannen. De wind waait door je haren, misschien wel de wind van verandering? Er valt veel te zeggen over de effectiviteit van buiten coachen. Bijzonder hoogleraar Agnes van den Berg is verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij heeft veel onderzoek gedaan naar de effecten van natuur op gezondheid. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op haar website.

Allereerst bied ik individuele coaching aan bij stress- en burn-out klachten. We gaan samen letterlijk op pad om de weg terug te vinden naar meer balans in je leven, zodat je weer met energie aan de slag kunt (met welke bezigheden of werkzaamheden dat dan ook zijn).

Daarnaast organiseer ik met regelmaat themawandelingen door de natuur rondom Ede. We verzamelen als groep, maar je meldt je individueel of samen aan. Ik zorg dat je steeds een andere gesprekspartner hebt tijdens de wandeling, zodat je telkens een ander perspectief te zien krijgt.

Waarom Walk and Act?

Het zegt iets over de werking van wandelcoaching én over mezelf. Enerzijds heb je de letterlijke beweging van het wandelen, door letterlijk stappen te zetten, komt er figuurlijk ook wat in beweging. Vervolgens ga je dingen bedenken die je kunt doen om de richting op te gaan waar je heen wilt. Dit begint altijd met kleine stapjes! Je gaat dus handelen: to act.

Daarnaast houd ik erg van acteren. Theater, film, bedrijfsvideo’s, iedere vorm brengt mooie uitdagingen mee. Ik wil graag prikkelen, uitdagen, reden geven tot gesprek. Bewegend beeld is een ideale manier om dat te doen. Ik geloof daarnaast dat we allemaal op weg zijn, niemand heeft alle antwoorden of heeft alles helemaal perfect op orde. Ik ook zeker niet, maar juist dáárdoor begrijp ik des te beter hoe het is om niet te weten welke keuze je moet maken, of wat werkdruk met je doet. Ik heb namelijk een burn-out en depressie gehad. Gelukkig ligt dat nu achter me, maar kan ik wél de lessen van die ervaringen meenemen in mijn coaching. Door in beweging te blijven (walk) en te handelen (act) komen we telkens een stapje verder op onze levensweg!

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer