vrouw kijkt uit over het water

Deze pagina is verouderd. Ga naar mijn nieuwe website www.babettedavinia.nl/online-maancirkel/

Hoe fijn is het om met vrouwen bij elkaar te komen. Wat een kracht zit er in sisterhood: elkaar steunen Γ©n lol hebben met elkaar. Dit gebeurt tijdens de fysieke maancirkel in Ede. Maar ik heb iets – voor mij – nieuws bedacht: een online maancirkel.

Een maancirkel vanuit jouw woonkamer

Er is steeds meer animo voor de maancirkel die ik in Ede geef. Inmiddels zitten er 25 vrouwen in de appgroep, terwijl er per avond maar plek is voor 12 of 13 vrouwen. Vanwege de drukte in mijn leven op dit moment, ga ik nu niet nΓ³g een fysieke cirkel aanbieden, maar met de donkere maan ga ik vanaf november wΓ©l een online cirkel voor vrouwen geven.

13 november
27 december (dat is de volle maan! Meteen lekker een uitzondering ;-))
12 januari (de dag nΓ‘ donkere maan)

Van 20:00-21:30u. De avond zal elementen bevatten die ik ook inzet tijdens mijn fysieke maancirkel. Meditatie en visualisatie. Sharing. Ritueel en verbinding. Ik ben nog bezig met de precieze opzet en voel tegen de tijd van de cirkel wat er wil ontstaan.

Kosten

Je kunt meedoen voor 13,13 euro. Iets met het vrouwelijke getal 13: 13 manen in een jaar, 13 menstruaties in een jaar. Zullen we met 13 zijn in de cirkel? Meld je aan door een berichtje te sturen met je mailadres en dan stuur ik je de link en overige info. Let’s create some moon magic together!
πŸŒ•πŸŒ–πŸŒ—πŸŒ˜πŸŒ‘πŸŒ’πŸŒ“πŸŒ”πŸŒ•
Heb je vragen of wil je je aanmelden? Laat het me hier weten! Hopelijk tot snel!

p.s. Je bent natuurlijk ook welkom je aan te melden voor de fysieke vrouwencirkel in Ede. Zie deze pagina voor alle info! Geef je hiervoor tijdig op, want vol=vol. 😊

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer