vrouw kijkt uit over het water

Hoe fijn is het om met vrouwen bij elkaar te komen. Wat een kracht zit er in sisterhood: elkaar steunen én lol hebben met elkaar. Dit gebeurt tijdens de fysieke maancirkel in Ede/Lunteren. Maar ik heb iets – voor mij – nieuws bedacht dat ik eerst één keer ga uittesten. Zie het als een experiment. Werkt dit? Vinden jullie dit leuk? Of zit ik in mijn eentje op een avond tijdens volle maan gezellig een kopje thee te drinken achter Zoom?

Een maancirkel vanuit jouw woonkamer

Dat dus: op 3 juli 2023 om 20u geef ik een online vrouwencirkel van ongeveer een uur (met eventuele uitloop tot 21:30u). Dus geen fysieke maancirkel in de regio Ede, zodat – waar je ook woont – je sowieso aan kan sluiten!

De avond zal elementen bevatten die ik ook inzet tijdens mijn fysieke maancirkel. Meditatie en visualisatie. Sharing. Ritueel en verbinding. Ik ben nog bezig met de precieze opzet. Lijkt je dit leuk? Meld je alvast aan! Meer info volgt, evenals de zoomlink na aanmelding.

Kosten

De investering in dit moment voor jezelf tijdens deze volle maan van de kortste nacht: 7,50 euro.

Dit is een try-out prijs. Mocht ik deze online cirkels vaker gaan doen, dan zal de prijs anders worden. Wat weet ik nog niet precies, dat zal ontstaan vanuit de flow als we eenmaal zover zijn. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Laat het me hier weten! Hopelijk tot snel!

p.s. de dag ervoor (2 juli) is er van 14-16u een fysieke vrouwencirkel in Lunteren. Zie deze pagina voor alle info! Ook hier ben je natuurlijk van harte welkom. Geef je hiervoor op vóór 25 juni, zodat ik rekening kan houden met het aantal vrouwen 😊

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer