Deze pagina is verouderd. Ga naar mijn nieuwe website www.babettedavinia.nl/coaching/

\Themawandelingen organiseer ik voor iedereen. Voel je dus vrij je aan te melden voor de wandeling van je keuze! Wees je er bewust van dat we zo’n anderhalf uur achter elkaar lopen (we staan wel af en toe stil).

Binnen de individuele coachingstrajecten richt ik me op vrouwen ofwel mensen die kampen met stress. Ben jij een vrouw en/of herken je je in meerdere van de volgende dingen?

Je…

-weet (na een studie) niet goed wat je nu wilt en loopt daarin vast

-bent werkzaam maar zit niet lekker op je plek

-hebt last van stress (op werk en/of privé)

-hebt last van lichamelijke ongemakken als hoofdpijn of buikpijn, verkrampte spieren

-voelt je vermoeid en hebt weinig energie (lusteloosheid)

-hebt het gevoel het allemaal niet meer bij te kunnen benen

-reageert kortaf naar anderen en voelt je daar achteraf schuldig over

-piekert meer dan normaal voor je is

-voelt je onzeker

-hebt het idee dat je faalt in je werk en/of relaties

Blijf daar niet alleen mee rondlopen! Ik heb hier zelf mee gezeten en weet dus uit ervaring hoe vervelend het is en hoe uitzichtloos je je kunt voelen. Je zorgen delen met een ander kan al opluchten. Soms is die neutrale blik van iemand anders heel verhelderend. En dit is het moment om er iets aan te gaan doen! Gun het jezelf om te investeren in je eigen gezondheid. Want je bent het waard en bovendien heeft niemand er iets aan als je uitvalt.

Ik denk altijd aan die zuurstofmaskertjes in het vliegtuig. Je moet éérst je eigen masker op doen en dan pas anderen helpen. Want als je eerst anderen probeert te helpen en vervolgens flauwvalt vanwege zuurstofgebrek, dan help je uiteindelijk niemand. Geef jezelf dus frisse lucht en ademruimte en neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismakingswandeling!

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer