Voor coronaproof inspiratiewandelingen zie hier.

Ik organiseer met regelmaat een inspiratiewandeling in een groep. De ene keer zal dit een wandeling zijn die in het teken staat van het seizoen, de andere keer heeft het een specifiek thema. Voorbeelden van thema’s zijn stress, onthaasten, genieten of de vraag: ‘wat wil ik?’. We gaan samen ongeveer 1.5 à 2 uur op pad. Er zullen stiltemomenten zijn, soms lees ik  wat voor en we bespreken een aantal vragen in tweetallen. Je kunt je individueel opgeven of als groep. De kosten zijn 15 euro per persoon, inclusief koffie of thee onderweg. Geef je op via Facebook, of vul het contactformulier op de website in. Ik hoop je snel een keer te zien tijdens een wandeling!

Nieuw: sinds kort ook vergoed binnen Ede Doet Mee! Zie hier.

Aankomende wandelingen

Let op: tijdens de wandelingen houden we de maatregelen van het RIVM in acht. Dit betekent dat ik de groepsgrootte beperk om de 1.5 meter afstand te kunnen behouden. Mocht een wandeling vol zitten, dan geef ik dat gelijk aan op de website en op social media. Heb je klachten, kom dan niet.

Inspiratiewandeling Thanksgiving: Dankbaarheid en Loslaten

Op 25 november wordt in Amerika Thanksgiving gevierd. Een feestdag die daar haast nog groter is dan Kerst een maand later. De feestdag stamt uit 1621, toen de kolonisten in Amerika deelnamen aan een oogstfeest met de Wampanoag Indianen. Helaas was dit het enige moment uit die tijd dat kolonisten en de oorspronkelijke bewoners in vrede een feestmaal deelden.

Het is echter een prachtige traditie om te genieten van de laatste oogst van het seizoen en dankbaar te zijn voor alles dat we hebben mogen ontvangen het afgelopen jaar. Tijdens deze wandeling (op zondag 21 november) gaan we terugkijken op de dingen waar we dankbaar voor zijn. Tegelijkertijd mogen we – net zoals de bomen dat iedere herfst weer doen – oude dingen die ons niet meer dienen loslaten. Samen op pad, samen in gesprek, om te komen tot jezelf. Wees welkom!

Kosten: 15 euro per persoon, vooraf dmv. een Tikkie te voldoen (inclusief een kopje koffie of thee onderweg).

Datum: zondag 21 november 13:30-15:30u

Vertrek: 13:30u vanaf Pannenkoekenboerderij Kernhem, Kernhemseweg 3 Ede.

Geef je hier op!

-Digitale variant: op aanvraag. (Thema vrouw-zijn, zie hier). Voor de digitale variant zijn de kosten 12,50 euro.

Eerdere wandelingen

Onderstaande inspiratiewandelingen hebben al eens plaatsgevonden. Lijkt het je wat om een dergelijke wandeling te doen met een groep? Laat het me weten en dan kunnen we in overleg een mooie wandeling organiseren!

-‘Wat wil ik?’

-Herfst: loslaten

-Stiltewandeling

-Winter: rust en bezinning

-Frisse Start; over prioriteiten, energiegevers en -nemers

-Genieten

-Onthaasten

-Zin in de Zomer!

-Zelfbeeld

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer