Voor coronaproof inspiratiewandelingen zie hier.

Ik organiseer met regelmaat een inspiratiewandeling in een groep. De ene keer zal dit een wandeling zijn die in het teken staat van het seizoen, de andere keer heeft het een specifiek thema. Voorbeelden van thema’s zijn stress, onthaasten, genieten of de vraag: ‘wat wil ik?’. We gaan samen ongeveer 1.5 à 2 uur op pad. Er zullen stiltemomenten zijn, soms lees ik  wat voor en we bespreken een aantal vragen in tweetallen. Je kunt je individueel opgeven of als groep. De kosten zijn 15 euro per persoon, inclusief koffie of thee na afloop. Geef je op via Facebook, of vul het contactformulier op de website in. Ik hoop je snel een keer te zien tijdens een wandeling!

Nieuw: sinds kort ook vergoed binnen Ede Doet Mee! Zie hier.

Aankomende wandelingen

Let op: tijdens de wandelingen houden we de maatregelen van het RIVM in acht. Dit betekent dat ik de groepsgrootte beperk om de 1.5 meter afstand te kunnen behouden. Mocht een wandeling vol zitten, dan geef ik dat gelijk aan op de website en op social media. Ben je verkouden, kom dan niet.

Maandelijkse inspiratiewandelingen

Een maandelijkse inspiratiewandeling waar je je per keer op in kunt schrijven. Elke eerste vrijdagmiddag van de maand van 14:30~16:15u kun je meewandelen. Telkens bepaal ik een week van tevoren welk thema ik passend vind op dat moment. De kosten zijn 15 euro per wandeling, inclusief een kopje koffie of thee achteraf. Als je je opgeeft voor drie wandelingen krijg je 5 euro korting en betaal je slechts 40 euro!

Let op: voorlopig even geen themawandeling!

Je krijgt inspirerende gespreksvragen om met elkaar van gedachten te wisselen. Na afloop drinken we een kop koffie of thee en kun je ervaringen uitwisselen.

Data: Binnenkort meer informatie

-Digitale variant: op aanvraag. (Thema vrouw-zijn, zie hier)

Kosten: 15 euro per persoon, vooraf dmv. een Tikkie te voldoen (inclusief een kopje koffie of thee achteraf). Voor de digitale variant zijn de kosten 12,50 euro.

Vertrek: 14:30u vanaf Pannenkoekenboerderij Kernhem, Kernhemseweg 3 Ede.

Geef je hier op!

Eerdere wandelingen

Onderstaande inspiratiewandelingen hebben al eens plaatsgevonden. Lijkt het je wat om een dergelijke wandeling te doen met een groep? Laat het me weten en dan kunnen we in overleg een mooie wandeling organiseren!

-‘Wat wil ik?’

-Herfst: loslaten

-Stiltewandeling

-Winter: rust en bezinning

-Frisse Start; over prioriteiten, energiegevers en -nemers

-Genieten

-Onthaasten

-Zin in de Zomer!

-Zelfbeeld

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer