Voor coronaproof inspiratiewandelingen zie hier.

Ik organiseer met regelmaat een inspiratiewandeling in een groep. De ene keer zal dit een wandeling zijn die in het teken staat van het seizoen, de andere keer heeft het een specifiek thema. Voorbeelden van thema’s zijn stress, onthaasten, genieten of de vraag: ‘wat wil ik?’. We gaan samen ongeveer 1.5 à 2 uur op pad. Er zullen stiltemomenten zijn, soms lees ik  wat voor en we bespreken een aantal vragen in tweetallen. Je kunt je individueel opgeven of als groep. De kosten zijn 15 euro per persoon, inclusief koffie of thee onderweg. Geef je op via Facebook, of vul het contactformulier op de website in. Ik hoop je snel een keer te zien tijdens een wandeling!

Nieuw: sinds kort ook vergoed binnen Ede Doet Mee! Zie hier.

Aankomende wandelingen

Wegens zwangerschapsverlof tot juni 2022 geen wandelingen.

Vertrek vanaf Pannenkoekenboerderij Kernhem, Kernhemseweg 3 Ede.
Kosten: 15 euro pp, inclusief een kopje koffie of thee onderweg.

Let op: tijdens de wandelingen houden we de maatregelen van het RIVM in acht. Dit betekent dat ik de groepsgrootte beperk om de 1.5 meter afstand te kunnen behouden. Mocht een wandeling vol zitten, dan geef ik dat gelijk aan op de website en op social media. Heb je klachten, kom dan niet.

-Digitale variant: op aanvraag. (Thema vrouw-zijn, zie hier). Voor de digitale variant zijn de kosten 12,50 euro.

Eerdere wandelingen

Onderstaande inspiratiewandelingen hebben al eens plaatsgevonden. Lijkt het je wat om een dergelijke wandeling te doen met een groep? Laat het me weten en dan kunnen we in overleg een mooie wandeling organiseren!

-‘Wat wil ik?’

-Herfst: loslaten

-Stiltewandeling

-Winter: rust en bezinning

-Frisse Start; over prioriteiten, energiegevers en -nemers

-Genieten

-Onthaasten

-Zin in de Zomer!

-Zelfbeeld

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer