Ook zin in iets anders in deze coronatijden? Verzet je gedachten en ga mee tijdens een inspiratiewandeling mét creativiteit! We staan stil bij het thema #onthaasten. Misschien gebeurde dat door corona nu automatisch. Maar hoe doe je dat nu bewust? En wat wil je uit deze periode meenemen naar het ‘nieuwe normaal’? Na de wandeling gaan we creatief aan de slag hiermee, door middel van schrijven en tekenen. Dit alles in de natuur, zodat je letterlijk kunt onthaasten (en ja, ook die 1.5 meter afstand kunt blijven bewaren ?).

Ja, ik wil meer weten!

Datum: 22 september

Tijd: 9:00u-13:00u

Vertreklocatie: Arthur Koolkwartier 29 

Kosten: €99,-

Inbegrepen: wandeling onder begeleiding van TriA© Wandelcoach Babette, teken- en schrijfworkshop onder begeleiding van kunstenares Annick, schetsboekje en materiaal om te schrijven en tekenen, een heerlijke lunch van Jorisbrood en koffie en thee.

Doe lekker zittende (wandel)schoenen aan en pas je kleding aan op het weer. Houd er rekening mee dat we het tweede gedeelte veel stilzitten, dus neem een extra vestje of jas mee.

In verband met de coronamaatregelen hebben we het deelnemersaantal op maximaal 6 mensen gezet. Geef je dus snel op, want vol=vol!

Kom je samen? Hartstikke gezellig! Je krijgt dan allebei €10,- korting (ieder van jullie doet dus mee voor €89,-).

Opgeven kan hier. Vul bij onderwerp ‘Walk ’n Art’ in. Na aanmelding ontvang je een factuur, gaarne deze voldoen vóór aanvang van de workshop.

Let op: deze activiteit is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. We laten de deelnemers de avond van tevoren weten als het onverhoopt niet door kan gaan door slechte weersvoorspellingen. Een beetje regen kan wel, maar niemand wordt blij van in de stromende regen proberen een tekening te maken…

Hopelijk tot dan!

Annick

Annick is een kunstenares die zich laat inspireren door landschappen. Ze gaat op ontdekkingstocht, wandelt en bekijkt. Soms dichtbij zoals onze prachtige achtertuin de Veluwe, maar soms ook aan de andere kant van de wereld (zoals Nieuw Zeeland). Tijdens dit proces bevraagt ze de wereld om ons heen, en begint ze met tekenen. Want als je aan het tekenen bent dan zie je pas echt. Er is een relatie tussen kijken, denken en doen. Ze wil de toeschouwer uitdagen om zijn vertrouwde wereld met een frisse blik te bekijken, om zo even stil te staan. Hoe vaak sta jij stil bij soms-alledaagse-schoonheid?

Meer informatie vind je op www.annickgaarthuis.nl

Instagram: Natuurkunstenaar

Babette

Babette is naar eigen zeggen een gedreven, ondernemend en enthousiast bezig bijtje. Hoewel dat heel fijn is om veel te bereiken, is het ook een valkuil. Een burn-out ligt op de loer als ze niet oppast. Door haar eigen ervaring met burn-out wil ze andere millennials helpen stress en burn-out te voorkomen óf ervan te herstellen door middel van wandelcoaching. Ze houdt dus van de natuur, gaat graag kamperen en doet het liefst actieve buitenactiviteiten in binnen- en buitenland. Oh ja, en filmacteren is ook een passie van haar. Maar daarnaast houdt ze ook ontzettend van een boek lezen op de bank of lekker creatief bezig zijn aan de keukentafel. Want: na activiteit volgt rust. Dat heeft ze inmiddels wel geleerd. 

Meer info over haar werkwijze als TriA© wandelcoach vind je hier.

Instagram: WalknAct

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer