Yes! Ik heb nu (eindelijk) de stap genomen om aan de slag te gaan als zelfstandig wandelcoach én actrice. Ik heb heel wat bergen en dalen doorkruist om te komen waar ik nu sta. Mijn hart leren volgen in plaats van proberen te voldoen aan wat ik dacht dat de verwachtingen van anderen zijn. Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan? Genoeg daarvan, ik ga nu voor mijn eigen weg!

Dus ben ik bezig met allerlei praktische zaken die komen kijken bij het opzetten van een eigen onderneming (website bouwen, netwerken, themawandelingen organiseren etc.). Tips en ideeën zijn welkom, ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en ik sta open voor samenwerkingen. 😉

De laatste maanden van 2019 heb ik een aantal leuke kortingsacties. Ga lekker mee met een herfst-, stilte-, of winterwandeling. Allemaal anders, maar allemaal vol inspiratie, rust en bezinning. Kijk snel bij de events op Facebook!
Spread the word en deel de Facebookpagina met vrienden! Mijn dank is groot.

Verder zal ik deze blog regelmatig bijwerken met leuke ins en outs op het gebied van wandelen, nieuwtjes, weetjes, (mentale) gezondheid en meer!

The start of something new
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt koekjes. Je weet wel, chocoladekoekjes, roze koeken, gevulde koeken... Als je verder gaat op mijn website accepteer je het gebruik van koekjes.  Lees meer